"Musik är en högre uppenbarelse än all visdom och filosofi." - Ludwig van Beethoven

torsdag 24 maj 2012

Musikprojekt

Nu är musikprojektet snart över. Det har varit en lång resa och vi har lärt oss mycket samtidigt som vi har haft väldigt roligt.

Vi kommer i vår grupp att köra tre stycken låtar. En låt har vi tagit rakt av, en har vi skrivit om texten på och en har vi/jag skrivit själva. Det är spännande och intressant att få göra låtar helt själv och framföra även om det är minst lika nervöst som spännande.

Det har hittills varit väldigt många träffar med studiegruppen. Vi har planerat, planerat om och övat hur mycket som helst. Den tanken vi från början hade är mer eller mindre bortblåst. Låtarna är nästan helt förändrade och vi har utvecklats enormt som individer. Det som från början var väldigt enkla låtar har utvecklats och vi har lagt till mycket mer arbete än vi trodde att vi var kapabla till. Många skulle säkert säga att det fortfarande är väldigt enkelt och vanligt men för oss som grupp har det hänt väldigt mycket.

Det är ju trots allt det viktigaste att vi känner att vi utvecklas som individer och som grupp och det tycker jag verkligen att vi har gjort.

Här följer några bilder från en av våra träffar.

Jag rockar tillfälligt loss på elgitarr.

Sussie är vår grymma basist.

Sara håller takten.

Sussie och Mikaela spelar gitarr. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar